Welkom

Uitvaartverzorging Janssens is een familiebedrijf, dat al meer dan 70 jaar geleden werd opgericht door Frans Spruyt. Hij liet de zaak over aan zijn schoonzoon Albert Janssens (+ 2015), die ze in 1990 uitbreidde met een funerarium. In 2001 nam zijn zoon Günter Janssens de begrafenisonderneming over en veranderde de naam naar uitvaartverzorging.
 
Dankzij de jarenlange ervaring en de persoonlijke aanpak staat Uitvaartverzorging Janssens garant voor een attente en serene dienstverlening voor nabestaanden die met een overlijden worden geconfronteerd.
 

Diensten

Bij Uitvaartverzorging Janssens kunt u terecht voor een uitvaart volgens de keuze van uw geloofsovertuiging. Wij regelen alle formaliteiten voor de uitvaart of begrafenis en ook de koffietafel op de locatie van uw keuze.
Indien er gevraagd wordt om u aan/afwezigheid te melden gelieve dit te respecteren ! ! !

Uw rouwdrukwerk voeren we in eigen beheer uit, zodat u zeker bent van snelle levering, ook in het weekend en op feestdagen.
 
We beschikken over een ophaalservice om de overledene over te brengen naar ons eigen funerarium.

Wegens de wet op de privacy wordt publicatie in het rouwregister enkel mits toestemming van de nabestaanden geplaatst. U kan op elk moment vragen om uw gegevens te laten verwijderen door een e-mail te sturen naar [email protected]

Voorafregeling van uw uitvaart en nazorg zijn bespreekbaar.

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Uitvaartverzorging Janssens is dag en nacht beschikbaar, 7 dagen op 7. GSM nr. 0472 610 610

Documenten

Gelieve bij overlijden volgende documenten klaar te leggen:
Documenten (III C en Medisch attest) ingevuld door de arts.
Identiteitskaart, Rijbewijs, Huwelijks / Trouwboekje, Internationaal paspoort (reispas),
Invalide parkeerkaart, 3 klevers ziekenkas of van het ziekenhuis 

Bij bespreking dient u tevens kopij voor en achterzijde identiteitskaart te voorzien van echtgeno(o)t(e) / partner en al de kinderen.

Gesloten

 


Uitvaartverzorging Janssens


Toonzaal (op afspraak)


Funerarium (op afspraak)  Bij parkeer problemen mag u tijdens een laatste groet gedurende 10 minuten parkeren
  op de parking van het WZC Zonnesteen (uitgezonderd Dokters parking !)